El nostre cos, cada dia més, està sotmès a càrregues físiques i emocionals que provoquen desequilibris en l’organisme.
Habitualment, es reflecteixen en disfuncions de l’aparell locomotor com problemes musculars, articulars, degeneratius (artrosi)... A més les alteracions estructurals poden desencadenar en trastorns com cefalees, migranyes, problemes respiratoris, restrenyiment, incontinències...
 

 

 

FISIO OLOT

va néixer l’any 1995 amb l’objectiu de treballar sempre la globalitat del cos, anant a buscar la causa que altera el sistema.

El nostre cos funciona a través de cadenes lesionals, si en una part hi ha lesió, les altres parts de la cadena tampoc funcionen bé.

Això fa que una lesió mal curada porti, més endavant, a problemes en una altra part del cos.

És important ajudar al cos a trobar el seu propi equilibri.

Qui Som

CRISTINA COMINO ARDILA Fisioterapeuta col·legiada nº 1072
GEMMA NOGUER PADROSA Fisioterapeuta col·legiada nº 858
Mª ÀNGELS ALIBÉS ROURA Fisioterapeuta col·legiada nº 1171
LAURA BANCELLS ANFRUNS Fisioterapeuta col·legiada nº 2983
IRENE MARTÍNEZ MACÍAS Fisioterapeuta col·legiada nº 6362
CRISTINA HERRERA MANZANO Recepció

 

Tècniques que utilitzem

POYET

Aquesta tècnica integra l’eficàcia de la osteopatia clàssica amb la suavitat en la correcció de les tècniques miofascials.

   

INDUCCIÓ MIOFASCIAL

Les tècniques miofascials busquen el bon funcionament de la fàscia , que és un teixit que protegeix i uneix les estructures del cos.

   

OSTEOPATIA

Es basa en un conjunt de tècniques manuals orientades a restaurar el moviment articular per recuperar l’equilibri de tots els sistemes. Tenint en compte la globalitat del cos.

   

REEDUCACIÓ DEL SÒL PÈLVIC

Es poden tractar problemes de debilitat o hipertó del perineu, com incontinències urinàries, prolapses…

   

REEDUCACIÓ POSTURAL GLOBAL

Es busca recuperar la flexibilitat muscular i alliberar les articulacions a través de postures mantingudes que treballen unes cadenes musculars determinades.

   

EMBENATS NEUROMUSCULARS

S’utilitza un esparadrap elàstic hipoalergènic que facilita el moviment de la musculatura, no limita els moviments corporals i influeix en la circulació sanguínia i limfàtica.

   

DRENATGE LIMFÀTIC

És una tècnica de massatge que utilitza moviments molt suaus i de ritme lent i monòton, amb una direcció correcta per conduir la limfa cap als seus canals d’eliminació.

   

FELDENKRAIS

Mètode científic que utilitza el moviment i l’atenció per crear noves connexions neuronals i nous patrons de moviment.

   

MASSATGE TERAPÈUTIC I DE DESCÀRREGA MUSCULAR

   

SOHIER

El seu objectiu és garantir el bon funcionament de les articulacions a través de maniobres suaus, aconseguint així una relaxació dels teixits periarticulars i de la musculatura.

   

 

Gimnàs Terapèutic

Classes de grups reduïts, en un ambient agradable i relaxant, sempre dirigides per un fisioterapeuta, permeten l'atenció personalitzada que cada persona requereix per poder seguir cada un del exercicis que es proposen durant la sessió.

Està dirigit a persones que vulguin millorar la seva postura , percepció del cos, flexibilitat i mobilitat  general.
Utilitzem tècniques com:

FELDENKRAIS

Mètode científic que utilitza el moviment i l’atenció per crear noves connexions neuronals i nous patrons de moviment.

   

REEDUCACIÓ POSTURAL GLOBAL

Es busca recuperar la flexibilitat muscular i alliberar les articulacions a través de postures mantingudes que treballen unes cadenes musculars determinades.

   

PROPIOCEPCIÓ

Es treballa en posicions que obliguen al cos a reequilibrar-se constantment. Per exemple recolzats sobre un peu, sobre superfícies inestables... Es vol aconseguir que el cos pugui modificar la posició de forma inconscient per garantir l´estabilitat i així evitar lesions.

   

ESTIRAMENTS

   

HIPOPRESSIUS

El seu objectiu és tonificar els músculs de la faixa abdominal sense provocar danys al sòl pèlvic.

   

PILATES

Té per objectiu recuperar l´equilibri muscular del cos , controlant la postura i la respiració. Es millora la força, la flexibilitat i, per tant , la postura.

   

TÈCNIQUES DE RELAXACIÓ

   

 

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis segons les seves preferències de navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús.

Top Top